Manager - Gewoon zwarte koffie

Manon

'Zet een stapje extra - dan loop je altijd voor op de rest.'

Het begon als een afstudeerstage.. dit is het resultaat. Beter bekend als een uit de hand gelopen hobby. Maar loopt het wel echt uit de hand? Nee! Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar online zijn beter schalen onder een verslaving. Ik weet van geen ophouden, stop nooit en ga áltijd voor het allerbeste resultaat. Wat iemand anders kan, kunnen wij beter. Wij zetten net dat stapje extra.

Creatief brein - Voor mij een latte

Jessie

'Waarom moeilijk doen als het samen kan.'

De drie R’en, rust, reinheid en regelmaat. Niet echt iets voor mij. Eerder over-spontaan, een tikkeltje impulsief en het typetje ik-zet-mijn-wekker-voor-het-plaatsen-van-jouw-post. Ik doe alles voor de beste resultaten. Liever de drie E's. Energiek, enthousiast en eindeloze ideeën voor Instagram, Pinterest en TikTok. De drie kanalen waar mijn creativiteit op volle toeren draait. Ik werk met jou aan creatieve projecten en struin locaties af voor de beste beelden.

Oprichter - Liever een ristretto

Tom

'Ik kan alles, maar daar is dan weer geen diploma voor.'

Ik weet het nog als de dag van gisteren. 2009, het jaar waar we aan de start stonden van een onbekend parcours.
Wij, als early adoptors, vonden een weg door de nieuwe wereld. De wereld van social media. Waar de meeste riepen: ‘Social media, wat een onzin', gingen wij als echte pioniers op pad. Wij geloofden in deze route. Met resultaat. Je kan als bedrijf niet meer zonder.

Videoking - Doe mij maar water

Pelle

'Content is King, videocontent is het meervoud daarvan.'

Een regelaar met creatief video-brein, dat ben ik. Mijn neus speurt naar kansen. Daarmee kan jij met jouw videocontent nét die voorsprong pakken en winnen van de ander. Ik help je graag met een project, maar ben als kameleon ook in no-time onderdeel van jouw team. Ik lach hard om mijn eigen moppen en glimlach met jou om het succes.