• Over ons

Booster Media Solutions is een bedrijf dat is opgericht in 2012 en dat gespecialiseerd is in het gebruik van sociale media (YouTube, Twitter, Instagram en Facebook). Al meer dan 4 jaar helpen wij bedrijven met een effectief gebruik van sociale media. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ins en outs en de handigste tools. Met onze kennis adviseren en ondersteunen wij verschillende bedrijven hoe zij hun sociale media-accounts kunnen verbeteren en professionaliseren.

 

  • Social media

Social media is een doeltreffend kanaal om met je klanten te communiceren en een uitstekende aanvulling om meer traffic naar jouw website te krijgen en meer leads te genereren. De social-mediaspecialisten van Booster Media Solutions weten de specifieke mogelijkheden van Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, YouTube, Google+ en andere social media. Wij zetten jouw specifieke social-mediapagina’s op, posten aantrekkelijke content en reageren op vragen of opmerkingen. Met als doel om jouw merknaam binnen en buiten de community te vergroten. Neem nu contact op om je social media te laten werken.

 

  • Marketing consult

Als je een website of webshop hebt, wil je natuurlijk dat deze rendeert. Booster Media Solutions zorgt ervoor dat je beter wordt gevonden op internet, je meer bezoekers trekt, meer klanten bindt en een groter klantenbestand opbouwt. Onze specialisten hebben ruime ervaring met traffic en analytische tools en zijn bedreven in het opzetten van verschillende Google AdWords-, Bing Ads-, Facebook-, Instagram, LinkedIn- en Twitter-campagnes met het beste resultaat. Zet je onlinemarketingcampagne met succes meer kracht bij en vraag direct een marketing consult aan voor de juiste strategie.

 

  • SEO

Kom hoger in de zoekresultaten van Google en Bing, word beter zichtbaar op internet en trek meer bezoekers naar je website of webshop met hoogwaardige content. Met als doel om meer rendement – meer klanten en meer omzet – uit je online activiteiten te halen. SEO ofwel zoekmachineoptimalisatie is het belangrijkste onderdeel van zoekmachinemarketing. Booster Media Solutions focust zich op het verbeteren van de kwaliteit, indexeerbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, naamsbekendheid en relevantie van jouw website. Neem vandaag nog contact op en stem je website of webshop naadloos op je doelgroep af.

 

  • SEA

Haal het maximale uit je SEA-strategie en Google AdWords- of Bing Ads-campagne. Schakel Booster Media Solutions in voor een doeltreffende SEA-campagne, waarmee meer leads worden gegenereerd en meer bezoekers tot een aankoop of dienstafname overgaan. Wij zorgen voor een betere zichtbaarheid op internet, meer klikken naar je website en meer conversies. Bij ons geen te hoge klikprijzen, te lage doorklikratio’s of kwaliteitsscores of een te hoge prijs per conversie. Je krijgt dankzij een goed werkende SEA een hoger rendement op investering (RIO). Dat wil jij toch ook?

 

  • Websites

Met een professionele website haal je meer rendement uit je online activiteiten. Booster Media Solutions realiseert gebruiksvriendelijke, goed vindbare websites die meer relevante bezoekers trekken, tot meer online conversies leiden en voor een hogere klantloyaliteit zorgen. Jouw zoekmachinevriendelijke website met goede content wordt hét visitekaartje van je onderneming. Wij kunnen je alles vertellen over WordPress, responsive en custom websites. Onze deskundige ontwerpers leveren maatwerk in structuur, design, content en CMS-systeem. Regel direct een website die meetbaar resultaat oplevert.

 

  • Drukwerk

Met professioneel drukwerk verspreid je een krachtige boodschap. In een tijd van verdergaande digitalisering is drukwerk nog altijd een uitstekend instrument om je merk te versterken. Of het nu gaat om visitekaartjes, folders of roll-up banners, drukwerk is complementair aan online. Je kunt hiermee je relaties een persoonlijk bericht, uitnodiging, bedankkaartje of brochure sturen. Booster Media Solutions ontzorgt je van creatief ontwerp tot drukwerk in diverse vormen. Ervaar het zelf en informeer naar de mogelijkheden van kwalitatief drukwerk tegen een scherpe prijs.