• Over ons

Booster Media Solutions is een bedrijf dat is opgericht in 2012 en dat gespecialiseerd is in het gebruik van sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest, Linked In). Sindsdien helpen wij bedrijven met het effectief gebruiken van verschillende sociale media kanalen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ins en outs en de handigste tools. Met onze kennis adviseren en ondersteunen wij verschillende bedrijven hoe zij hun sociale media-accounts kunnen verbeteren en professionaliseren.

 

  • Hoe wij te werk gaan

Ieder bedrijf is anders en bij ieder bedrijf hoort een andere strategie. Wij zorgen ervoor dat iedere strategie perfect op maat is per bedrijf, zodat we altijd resultaat boeken. Vanuit Booster gaan we bij ieder project resultaatgericht te werk. Voor alle partijen stellen we altijd in overleg meetbare doelstellingen. Deze resultaten en behaalde doelstellingen delen we vervolgens ook met de opdrachtgever. We vinden voor ieder bedrijf een eigen stijl die helemaal bij het bedrijf past. Zo creëren we steeds weer continuïteit.

 

  • Social media

Social media is een doeltreffend kanaal om met je klanten te communiceren en een uitstekende aanvulling om meer traffic naar jouw website te krijgen en meer leads te genereren. De social-mediaspecialisten van Booster Media Solutions weten de specifieke mogelijkheden van Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, YouTube, Google+ en andere social media. Wij zetten jouw specifieke social-mediapagina’s op, vergroten jouw vindbaarheid, communiceren met uw doelgroep en zetten interessante marketing campagnes op met de best gewenste resultaten. Van meer naamsbekendheid tot meer leads en conversie. Naast het uit handen nemen van jouw social media marketing en communicatie kunnen wij ook een adviserende rol aannemen om jou een eerste opzet te geven of misschien net dat extra opstapje om echt te kunnen groeien op het gebied van sociale media. Neem nu contact met ons op om jouw social media te laten werken.

 

  • Marketing consult

Als je een website of webshop hebt, wil je natuurlijk dat deze rendeert. Booster Media Solutions zorgt ervoor dat je beter wordt gevonden op internet, je meer bezoekers trekt, meer klanten bindt, een groter klantenbestand opbouwt en uiteindelijk meer conversie genereert. Onze specialisten hebben ruime ervaring met traffic en analytische tools en zijn bedreven in het opzetten van diverse Google AdWords-, Bing Ads-, Facebook-, Instagram, LinkedIn- en Twitter-campagnes met het beste resultaat. Zet nu jouw online marketingcampagne met succes meer kracht bij en vraag direct een marketing consult aan voor de juiste strategie.