We horen het - voor de zoveelste keer - tijdens een kop koffie:

 ‘Social media? Dat doen we als we tijd over hebben.’

Niet gek dat social media bij veel ondernemers onderaan de to-do-lijst bungelt. Een overvolle agenda en wetende dat klanten 15 jaar geleden zonder social media met de benen buiten hingen, werken daar ook niet aan mee. Inmiddels is social media onmisbaar, sterker nog social media is dé toekomst. Je kan niet meer zonder, want de markt is waar de mensen zijn. Toch ontbreekt de tijd en de juiste kennis bij jou als ondernemer nog steeds.

Social media, dat doe je niet 'efkes' tussendoor. Je moet de tijd nemen om te bouwen, content maken die onder de huid kruipt en dagelijks op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen. Ons vijfkoppige team, met ieder hun eigen expertise en passie, helpt jou met pijlsnelle resultaten voor je social media kanalen. En ze geven je weer de ruimte om te ondernemen in jouw ambacht. Wij bouwen aan je social media kanalen, maken content met lef, doen je online advertisement, geven je ‘bijles’ of zorgen voor een winnaars-strategie en jij.. jij zorgt dat je wint met jouw vak.

onze diensten

‘Analyseren, dan improviseren om te optimaliseren’

Boosters routekaart

 

 

Ons doel? Van jouw social media kanalen kampioenen maken. Hoe we dat doen? Da’s niet makkelijk.

We hebben een geluksonderbroek, maar gebruiken liever Boosters routekaart.
De winnaarsformule die jou als ondernemer navigeert op de oneindige weg van social media.

Deze formule wordt nóg beter met het Booster-DNA.

 

ONS DNA ↓

24/7/365

24/7/365

Jouw navigator. Wij stoppen nooit.

Nee

Nee

Het woord is verkeerd gespeld of staat niet in ons woordenboek.

Creativiteit

Creativiteit

Dat zit in de genen.

Jij staat aan ‘t roer

Jij staat aan ‘t roer

Wij draaien aan de knoppen en sturen bij.

Boosters locatie

‘We opereren op planeet aarde’, zoals we dat mooi zeggen. Overal waar we met ons bakkie kunnen komen en een bakkie kunnen krijgen werken we. We werken daar met en voor jou aan je social media kanalen. Natuurlijk hebben we ook een stenen locatie, die is te vinden in Huizen.


onze locatie

Onze Boosters

In ons midden hebben we een trendspotter, een creatief brein, een videoking, een allrounder en dé eerste E-commerce man van Nederland. Elke Booster werkt als gepassioneerde expert aan zijn/haar eigen vak. Klik op de Boosters, kom erachter wie aan welke knoppen draait, met wie je mailt of wie je aan de telefoon hebt.


onze boosters