Hanneke Setz

Sinds Booster mijn social media doet ziet alles er veel serieuzer en professioneler uit. Er wordt het maximale uit mijn accounts gehaald. Mijn klanten en vooral nieuwe klanten kunnen me beter vinden en ik heb ineens een veel groter bereik. Ik vraag vaak aan mensen die een afspraak met me willen maken hoe ze me hebben gevonden en dat is bijna altijd via Instagram of Pinterest. En zelfs met mij als chaotische kunstenaar is de samenwerking perfect. Het geeft mij rust.
Ik ben heel erg blij met Booster!

ga naar cases
De naam zegt het al, Booster media geeft een Boost aan je Social Media kanalen zoals Instagram en Facebook. Door de samenwerking met Booster worden wij als start up enorm ontzorgt als het gaat om onze social media strategie. Dit heeft geresulteerd in een enorme groei in aantal actieve volgers. Booster media denkt vanuit de klant met verbluffende resultaten. De samenwerking wordt als zeer prettig ervaren door de altijd gedreven medewerkers die echt verstand hebben van Social Media. We zijn het Booster Media Solutions team ontzettend dankbaar voor de mooie resultaten en hopen nog lang met ze samen te mogen werken!

Supspace

Contentcreatie (in elke vorm en voor elk platform) is onze core-business. Voor social media campagnes samen optrekken met Booster Media Solutions, werkt daardoor als een tweetrapsraket. Wij de content – zij de effectieve verspreiding. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Gelukkig denkt Booster precies zo.

Carin van ’t Net

Managing Director / Executive Producer - PMG

Wij hebben 3 jaar met veel plezier samengewerkt met Booster Media. Het nauwe contact, de leuke brainstormsessies en de fijne samenwerking zullen we nooit vergeten.
Booster Media, keep up the good work!

Leen Goossens

Events and marketing coordinator - Honda Benelux